produse


Produsele pe care noi le comercialzăm sunt fabricate conform standardelor europene și dețin certificate de produs conform acestor standarde.
Din activitatea de bază rezultă produse pentru industria construcțiilor, necesare la obținerea unui nivel energetic superior al clădirilor, și aici vorbim despre termosisteme bazate pe polistiren expandat.
Realizăm o gamă variată de plăci din polistiren, folosind tehnologia polimerizării monomer stirolului.
În urma unei atente analize de piață efectuată de noi, producem o gamă standard de produse, conformă cu cele mai cerute produse de acest tip de pe piață, dar aceasta nu exclude posibilitatea preluării de comenzi pentru produse atipice ca densitate și grosimi. Grație tehnologiei avansate de care dispunem, recalibrările necesare se realizează mult mai rapid decât în trecut, influența acestor operațiuni asupra costurilor și implicit a prețului final fiind minimizate.

ce este polistirenul

Polistirenul este un material polimeric, slab transparent, amorf sau parțial cristalin, prelucrabil termic. Se fabrică din monomer stirol, o hidrocarbură mai simplă lichidă, obținută din petrol.
Densitate: 1,05 g/cm³
Formulă: (C8H8)n
Punct de topire: 240 °C
Număr IUPAC: poly(1-phenylethene-1,2-diyl)
(cit: Wikipedia)
Translate »